halvvags


fick just en chock. insag att miitt flyg harifran Abu Dhabi till Sydney tar 13,5 timmar! jag hade raknat lite  fel och fatt det till 6,5  timmar. hmm. jaja har allt jag behover, ogonmask och ipod. ar valdigt fortjust i min iPod touch. tankte bara uppdatera er lite. det hander inte sa mycket har. forutom folk i skumma och illaluktande manniskor tanker jag mest pa nar jag var har med karin och anna  forra aret. dahade  vi precis startat bloggen. trodde kanske inte att jag skulle komma hit igen.
nu blir det kaffe.

tankte kopa med mig svensk  ol och en liten absolut vodka fran landvetter men Australien ska ju alltid vara sa speciella sa det gick inte! det maste kopas pa sista stoppet, alltsa har! lycka till med att hitta svenska 6pack haha. 

vi ses

| Sandra

mariehem


första dygnet i Umeå känns ändå bra. lite ensamt och vilset men så ska det väl vara ibörjan? idag har jag träffat snälla Rasmus som har guidat mig runt i stan, hjälpt mig sänka min cykelsadel och bjudit på kaffe. trevligt! känns tryggt att ha någon att kunna vända sig till och som kan ta hand om mig lite ibland. jag är inte så bra på att vara ensam. men i min lägenhet bor det även en katt, Maja. och en man som vi inte behöver gå in närmare på nu... Maja är väldigt nyfiken, gosig, hårig och opålitlig. jag har inte bestämt mig för om jag inte gillar henne alls, eller om det faktiskt är lite mysigt. sällskap iallfall. jag vågar inte helt släppa in henne i mitt liv och lita på henne. håller mig på min vakt. om en minut lyfter Sandras flygplan. då flxar hon iväg till Bryssel, vidare till Abu Dabi och sen till SYDNEY! åh. härligt. håll tummarna för mig imorgon. då är det upprop och sånt.här är Maja.


vi ses

/ Karin

pirr


egentligen är det helt fel tillfälle att skriva på. det bara bubblar inom mig. här hemma springer jag omkring och försöker få ihop packningen till Sydney (som endast får väga 23 kilo!) medan Karin just nu sitter på ett plan till Umeå. jag hatar hejdå. det jobbigaste är såklart familjen och vännerna. men hur ska jag klara mig utan min vaniljfil, morgonrocken, lösgodiset från Hemmakväll eller pappas köttbullar?
nej nu blev det lite töntigt. vet inte riktigt hur jag ska stilla mina nerver. jag har gjort det här tusen gånger, och till och med bott i Sydney förr. men varje gång är annorlunda. jag känner att den här gången är väldigt annorlunda. och väldigt impulsiv. kul. fast skrämmande. spännande. naivt. haha. jag har längtat tillbaka sen jag kom hem så äntligen kommer jag iväg. det ska bli skitkul. skönt att slippa höstrusk och mörka kvällar. väskan är mest fylld av klänningar och bikinis :)

vi ses

/ Sandra

duett


jag känner inte för att skriva egentligen och jag borde inte sitta här vid datorn. men jag hittade alla kort från Sandras och min resa till Kina och Thailand 2009/2010. det känns så fint. jag borde packa nu. måste packa nu. fy vad tråkigt. vill bli på bättre humör och göra något kul.

vi ses

/ Karin

i min trädgård


det känns som att sommaren lider mot sitt slut. det är höst i luften. rummet känns kallt och grått på morgonen när man vaknar. lillasyster har börjat skolan igen efter sommarlovet och det luktar inte varm asfalt längre när det regnar. nu blir det bara blött.

det känns lite eländigt med höst, fast jag tycker att det kan vara ganska mysigt ibland. skönt ändå att jag ska iväg mot vår och sommar.

vi ses

/ Sandra

London calling

jag och Julia drog till London tidigare i veckan. en efterläntad weekend full av shopping och vardagslyx. tänk att en tråkigt måndag kan bli så mycket roligare av att vakna upp till hotelfrukost. vi fortsätte dagen med en tur till mysiga Notting Hill och fyndade sedan billiga musikalbiljetter till Legally Blonde. se den! annars bjöd dagarna på picknick i Hyde Park, stros i Camden Town och massa shopping längst Oxfors street.

vi ses

/ Sandra

baka bör man


det är tydligen lördag. något jag inte förstått riktigt förrän nu, klockan 22.04.
sitter och pysslar med bilder, läser massa strunt på internet och knaprar på mina nybakade mandelbiscottis. de är väldigt goda. speciellt till varmt citronvatten.
tidigare idag kände jag att huvudet skulle trilla av på grund av alla mina tankar och funderingar. så jag bestämde mig för att fly till köket. att laga mat och baka gör mig lugn. recept, vispar och perfekta bakverk sätter mig i något slags trans haha. så idag har jag lagat mat och bakat i flera timmar. saftiga hamburgare, rockyroad brownies och mandelbiscottis. det blev en ganska festlig lördag ändå.

/ Sandra

please rewind


packat och klart. sista dagarna i Grebbestad för sommaren 2011. skulle vilja spola tillbaka tiden, få uppleva de finaste studerna en gång till. jag saknar er redan, mitt pass 1.


vi ses

/ Karin

RSS 2.0