let's go surfing

i onsdags testade vi antligen pa att surfa! vi hyrde var sin brada pa stranden har i Kuta och fick en timmas lektion med en balinesisk intruktor. efter max fem minuters ovande pa land skulle vi redan i vattnet.
for alla er som inte har testat kan vi beratta att det ar sjukt svart. men kul. vi kommer absolut testa igen. trots att vi vaknade upp nasta dag med fruktansvard traningsvark, vatten i huvudet och blamarken over hela kroppen. vara surfande vanner bara skrattar at oss nar vi visar vara roda knan och armbagar.
idag, tva dagar efter, ar vi fortfarande stela sa det far nog bli till att vanta iallafall tills imorgon att surfa igen. vi far val erkanna att lite av varken troligtvis kommer fran allt dansande pa Sky Garden igarkvall. det var Bree och Jaleesas sista kvall och den kunde vi inte missa! idag aker de tillbaka till Perth i Australien. trakigt.
har vi namnt var favoritrestaurang an? vi har hittat en liten warung (= restaurang for lokalbefolkning) dar vi ater grymt god indonesisk mat for 8 kronor nastan varje dag. favoriterna ar Mie Goreng (wookade aggnudlar) och Nasi Goreng (fried rice). om ni nagonsin aker hit far ni lagga Warung Indonesia mellan poppies I och poppies II pa minnet.
jag och Karin har precis kopt en gigantisk guidebok infor var tripp i Australien. just nu ar vi lite oroade over oversvamningen i Queensland. vi hoppas att vi fortfarande kan ta oss ner fran Cairns till Melbourne utan att behova flyga. om vi vet nagot far ni valdigt garna skriva!
vi ses
/ Sandra

Kommentarer
Postat av: Cicci

Kul med surfing, tror nog att folket i Australien surfar på allt vatten nu också. Träningsvärk är ju lite "gottont" man blir ju hela tiden påmind om att man faktiskt gjort något och i ert fall något kul.

Kramar

2011-01-07 @ 09:01:31
Postat av: Gerd

Lite träningsvärk är inte farligt,framförallt när man har haft kul .Tur att ni inte fick brädan i huvudet och slog er.Vad det beträffar resan till Cairns så undersöker vi hur det är. Ni får läsa någon svensk tidning så ni förstår läget.De verkar ha det jobbigt med allt vatten ,ormar krokodiler.kramar o pussar

2011-01-07 @ 18:30:39
Postat av: Andrée

Coolt med surfing! Bästa medicinen mot träningsvärk är att träna ännu mer, så på det igen bara :)

Hoppas resan till Australien går bra och att ni slipper översvämningar, ni kommer nog få det lika härligt där!:) Ta hand om er!

Kram

2011-01-08 @ 15:39:52
Postat av: Linda

supernice!

Jag vill höra om alla heta surferdudes också!!

Ni vet de där långa, solbrända killarna med vita leenden och lockigt solblekt hår....hihi

Snart surfar vi alla i the pacific ocean iaf :)

2011-01-08 @ 20:54:46
URL: http://lnyc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0