datid, nutid och lite mittemellan


det ar svart att sammanfatta hela var resa. men har ar vara 110 dagar i bilder. de kan se trakiga ut, men for oss betyder varje bild sa mycket. de far oss att minnas varje litet ogonblick, bra som daliga. sa nu sitter vi har vid resans slut och ar sentimentala. forsoker fa vara kanslor till ord men det gar inte bra. vi onskar att ni kan njuta lika mycket av bilderna som oss, trots att ni inte var med. man brukar saga att en bild sager mer an tusen ord.


LAOS, VANGVIEN
efter en jobbig bussresa fran Bangkok nadde vi den lilla byn. dar vantade tubing och fest!





THAILAND, PHI PHI ISLAND
paradisstrander som pa kvallen forvandlades till galet party. sjukdomar och olycka gjorde tyvarr var vecka pa on lite nedstamnd. kul med lite ny energi fran Hannes och Amanda som vi sprang pa av en handelse.





THAILAND, KOH LANTA
daligt vader blev till ett mysigt mellanstopp. dar vi vilade upp oss fran lite for mycket festande.



MALAYSIA, LANGKAWI
rakade forlora tva veckors visum i Thailand och fick fly till grannlandet. otippat hamnade vi pa denna annorlunda o. traffade pa sportshopare, stenungsundsbor och lyssnade pa reggae.







MALAYSIA, KULA LUMPUR
skont med ett litet storstadsavbrott. shopping, Starbucks och mycket prat avspeglar nog vara dagar bast. far inte glomma Rob pa Reggaebar. han var speciell. vi har redan bjudit pa fina bilder harifran sa en fran var galna natt far racka.



MALAYSIA, TAMAN NEGARA
tre dagar i varldens aldsta regnskog. det var svettigt och fuktigt men nagot vi aldrig kommer att glomma. tyvarr kan vi inte bjuda pa sa manga djurbilder, for vi sag nastan inga. haha.



INDONESIEN, BALI
under vara tre veckor pa Bali hande allt och ingenting. vi levde ett nattliv och var oftast sega pa dagen. heta soliga dagar blandades med monsunregn och oversvamning. surfing, Skygarden, nudlar och sa manga galna minnen.


Bree och Jaleesa forgyllde en av vara veckor. tva sota tjejer fran Perth.

pa Greenbox drack vi billiga och god Mojitos.

foljde med Made till ett tempel och blev kandisar.

var dagliga middag pa Warung Indonesia. 8 kronor kanns helt okej.

balkonghang med skon musik, Bintang, Kristofer och Alexander.

INDONESIEN, GILI TRAWANGAN
liten o som vi en dag cyklade runt pa 30 minuter. en veckas solsemester och julfirande. snorklade och sag skoldpaddor.





AUSTRALIEN, CAIRNS
sydostasien blev till Australien och helt plotsligt var vi pa en ny kontinent. billigt blev dyrt och hotell blev hostel. men redan da kandes det helt ratt.





AUSTRALIEN, SYDNEY
var absoluta favoritstad. Sydney har allt och vi har bara haft bra upplevelser dar. det blev tjugo dagar dar allt som allt, vilket fick oss att kanna oss lite som hemma och verkligen trivas. Bondi, festival, fodelsedag, utomhusbio, zoo, strandliv, picnic, Coogee, vin, Westend Hostel, Darling harbour. . ja, vi skulle kunna halla pa sa ett tag.









AUSTRALIEN, SURFERS PARADISE
varmt, varmt och varmt. inte riktigt vad vi hade tankt oss. fin strand och hoga hus. mycket fest, dar traffade vi Ryan och hans kompisar fran Sydney for forsta gangen.





AUSTRALIEN, BYRON BAY
hippiewibes star det i Lonely Planet vilket stammer ganska bra. aven manga backpackers, mysiga fik och chill strandhang. vi gillade verkligen Byron!


det blev ganska mycket fest och ganska manga Snakebites.

hostel, goone och goteborgare.

fin men jobbig promenad till denna underbara fyr fran 1901.

AUSTRALIEN, tillbaka till SYDNEY
tog nattbussen tillbaka till staden och flyttade in hos Birgitta i Coogee nagra dagar. annars vimsade vi mest runt i stan. det ar vi bra pa.


utanfor Birgitta och Leighs lagenhet. ryggsackarna borjar bli tunga. .

var sista kvall i Sydney hangde vi med Brett och Ryan, som vi forst traffade i Surfers.

AUSTRALIEN, MELBOURNE
snygg och fin stad. kallare an vad vi trodde, mellan 12-20 grader. den har veckan har mest bestatt av shopping, lyxfika, nervositet, bedbugs och seperationsangest. veckans favoriter var Victoria nightmarket och varldens godaste drinkar pa en rooftop-bar igar.


hamnade pa en utomhuskonsert i mitten av ett kopcentrum?! vi njot av Red Ink och den enda varma dagen.

var sista kvall tillsammans och vi at kanguru pa en fin restaurang. valdigt gott!

vart sug efter en varm kaffedrink blev till tva kalla overraskningar. en svensk bartender blandade de godaste drinkarna vi nagonsin druckit. bland annat Kahlua, farskpressad apelsin, egengjord hasselnotstequila och mozartchoklad likor. ja, det ar nagra fragetecken. . minns inte allt som var i tyvarr.


vi ses

/ Sandra och Karin


Kommentarer
Postat av: Birgitta

Ha, ha.. sa det blev kangru!

Ja sa ju att det e hur gott som helst. Och nyttigt!!! Gudarna vet att det tyvarr inte alltid gar hand i hand, men med kangru gor det det :)

Kramar pa er

2011-03-04 @ 05:13:55
Postat av: annsoh



Vill du läsa nått intressant? Nått som du fastnar för Även följa en tjej som är 16 år & förlovad. Där en blogg innehåller bilder och fotografering och mode o sminkning och även tävla om att bli dagens blogg varje dag!? kan det bli bättre! Ja, du får även följa en av Eskilstunas största bloggar!

http://annsoh.blogg.se den rätta bloggen för dig!



och glöm inte bloglovin ;)

2011-03-04 @ 05:30:33
URL: http://annsoh.blogg.se/
Postat av: Cicci

Jösses ja ni har verkligen gjort mycket kul ihop. Fått många fina minnen. Kommer säkert att kännas konstigt att inte ha varandra nära men det är väl vara för en kort tid ( hoppas jag). Hoppas du får en bra resa hem Karin och Sandra i Sydney hoppas vi du hittar något jobb.

Puss & kram

2011-03-04 @ 08:20:40
Postat av: Gerd

oj vad ni måste ha sett och upplevt mycket . Så skiftande upplevelser och en massa trevliga människor.. Ni kommer säkert att sakna varandra. Som tur är så ses ni snart igen.. Vi är glada att få hem Karin med eller helst utan vägglöss. Hoppas att du Sandra får ett bra boende och jobb. Kramar

2011-03-04 @ 11:37:05
Postat av: sandra

tack. ja jag saknar henne redan. hennes plan lyfter om 10 minuter. jag hoppas ocksa att allt loser sig i Sydney vilket jag tror. jag trivs ju dar :) aven om det inte kommer bli alls lika bra som om Karin hade varit med.

2011-03-04 @ 13:03:36
Postat av: Anna

underbara bilder, underbara minnen! <3

2011-03-08 @ 19:42:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0