spontan bergsbestigning


300 trappsteg och 182 meter over havet senare nadde vi antligen viewpointen! det var svettigt och benen skakade. vi holl pa att inte komma ner pagrund av en ovantad flock med apor som stod i var vag. om Karin hade apfobi innan sa kan vi beratta att den nu vuxit sig betydligt storre.
har kommer lite bilder, vi har antligen lart oss att rotera dem.


Karin har precis sett for manga apor och pavag att svimma.

vi ses

/ Sandra, Anna och Karin

fjorton dagar


tva veckor har gatt, varav en har pa Phi Phi. det blev en lite langre vistelse har an planerat da veckan tyvarr innehallit bade regn och sjukdomar. vi har anda hunnit med att ha kul! det har vi alltid tillsammans.
forutom fireshows, neon och festande sa har Phi Phi bjudit pa mer kul, namligen en dejt med vara Trollhattevanner Hannes och Amanda! varlden kanns liten nar man springer pa varandra precis utanfor vart rum. det var kul att dela lite resplaner. vi fick kolla in deras boende och blev lite avundsjuka da det inneholl bade ac, egen bungalow och pool. just det, vi har glomt att beratta att vi traffade tre andra kanda ansikten i Bangkok, namligen Fiffi, Ingrid och Elin. men det var ett mer planerat mote.

annars gillar vi Phi Phi. mysiga fik, massa fest och skont att det inte finns nagra bilar eller mopeder pa on.
dock lite for manga cyklar och longtail-batar som stor var eftermiddagssomn pa stranden. gardagens strandbesok gick till att tjuvlyssna pa nagra brittiska tjejer. vi vet nu allt om deras karleksrelationer, kandisforalskelser och tankar om kungafamiljen. andra iakttagelser pa stranden ar att valdigt manga laser The Girl With The Dragon Tattoo. kul! annars har en del tid spenderats med Mjallby-fotbollsspelare och en pratglad australienare. vi har aven lyckats bli tontmagneter och det ar valdigt svart att bli av med dem.
se bildbevs nedan.snalla hjalp oss att komma pa vem den har tonten ar lik?!pa vart favoritcafe med Hannes och Amandapad thai och cashewnuts, gott!

vi ses

/ Anna, Sandra och Karin

lite


flygbiljetter ar bokade! den 16 december flyger vi fran Kuala Lumpur till Bali. ska bli spannande. nu planerar vi vad vi ska hitta pa i Malaysia. lutar at regnskogstrip och storstadspuls. 

sahar efter lite mailande och bananpannkaka ska det bli gott att lagga sig och lasa. min bok har helt ramlat i sar. tror inte att limmet klarar av varmen sa jag har fullt upp att halla reda pa sidorna. hundraaringen ar forovrigt en riktigt rolig bok. 

inga bilder denna gang men hall ut! snart ska vi aka pa snorklingstur och vandra upp till viewpointen. da lar det bli foton. 

vi ses

Karin

svettigt pa Phi Phi

Idag har vi testat en ny strand har pa Phi Phi och battrat pa var branna. Karin flydde solen ett tag och lade sig for att lasa i en hangmatta i skuggan. Efter dagens fruktshake somnade vi alla tre och vaknade av det dagliga eftermiddags-regnet. Ja det regnar har med. Men bara lite.
Pa taxibaten tillbaka till on flog tankarna till vastkusten dar hemma nar regnet piskade i asiktet.
Vi borjar kanna oss som hemma har pa Phi Phi. Har atligen hittat ett boende vi tycker om.
Ikvall blir det nog Thaimat igen, foll for pizzasuget igar. Sen blir det nog en svang pa
stranden. Har hander det alltid nagot!

vi ses

/ Karin, Anna och Sandra


Buddha


Under var andra vistelse i Bangkok hann vi besoka ett tempel. Lite spontant och ogenomtankt. Tror att vi gjorde alla fel man kunde. Fel kladsel, posade framfor Buddha och vande honom ryggen. Ni forstar nar ni ser bilderna. Lite trotta efter 18 timmars bussresa fran Laos.

vi bjuder pa de har, sa har ni nagot att skratta at.

vi ses

/ Karin, Anna och Sandra


livet pa en buss


nu ar vi ater i Bangkok efter 18 timmars bussresan tillbaka fran Laos.
blev avslappta 05.00 och har spenderat morgonen pa ett mysigt fik.

sa vad gor vi under alla langa bussresor?
att sova ar det basta sattet att fa tiden att ga men det ar lattare sagt an gjort.
kroppen varker efter nagra timmar och ingen sittstallnig ar langre skon.
Sandra tittar garna pa filmen som visas under resan,
Anna blundar och lyssnar pa Sommar i p1 och jag filosoferar till min iPod.
Sommarpratare har blivit en snackis bland oss och de vi lyssnat pa diskuteras livligt efter varje bussresa.

ikvall vankas annu en langresa. denna till Koh Phi Phi.
langtar efter att fa sol, bad och slapp pa stranden!

vi ses

/ Karin

tubing


har kommer lite bilder fran tubingen igar.
nu drar vi tillbaka till Bangkok.

vi ses

/ Sandra, Anna och Karin
VANGVIEN


slitna, hungriga och fruktansvart trotta anlande vi har i Vangvien efter 18 timmars bussresande! allt gick bra, vi lever men ser inte fram emot hemresan haha. vi har precis gjort oss lite bekanta med denna lilla mysiga stad norr om Laos huvudstad. mycket djungel, floder och sma mysiga barer som visar olika tvserier. vart hostel ar val kanske inte det basta men ska inte klaga da det kostar hela 75 kronor per natt for oss alla tre. haha nastan lojligt. faktiskt billigare an maten vi at tidigare.
imorgon blir det tubing!! mer om vad det ar far ni veta senare, forhoppningsvis i form av bilder. ska bli spannande iallafall.

har kommer lite bilder

vi ses

/ Sandra
VangvienVangvienKhao San Road, Bangkok

Khao San Road

nu ar vi redo att ge oss ut i vimlet pa khao san road har i Bangkok. blir nog en och annan Chang ikvall.
imorgon vantar Harry Potter pa IMAX och sedan gar bussen till Laos!
skal pa er hemma i kylan
vi ses
/ Sandra Anna och Karin

Abu Dhabi

Yes det stammer. star just nu vid en dator pa Abu Dhabis flygplats i vantan pa planet till Bangkok. hittills har resan gatt valdigt bra. sjalv sov jag nastan hela flygturen fran  Bryssel och hit medan Anna och Karin kollade in Salt. det bjods pa kyckling, gott.
blir faktiskt lite sugen pa att spenera tt dygn har. fyllt med lyx a la SATC, kamelridning och lite aventyr bland sanddynorna. men  nu far jag kila tillbaka till mina trotta vanner. de sitter nog och roar sig at  knappa manniskor och folk i kafkaner. nasta gang vi hors ar jag i Thailand!

vi ses

Sandra

cupcakes


13:30 drar vi. klockan är 13:10. de här kommer bli de längsta 20 minuterna någonsin. .

jag känner mig iallfall väldigt klar. ryggsäcken sitter som en smäck, liksom Karin har jag
stödstrumporna på och jag lade precis ner nybakade choklad-cupcakes i handbagaget som ska ätas på Landvetter. Julia bakade dem till mig igår kväll och väckte mig imorse och sa "nu är det ingen som kommer
baka till mig här hemma längre".
jag har verkligen världens bästa lillasyster. synd att du är lite för liten för att följa med på mina äventyr. 

nej nu får jag fixa det sista. BANGKOK VÄNTAR! 

vi ses

/ Sandrastödstrumpor


min resoutfit är på och stödstrumporna sitter som dom ska.
nu ska jag ta farväl till mina föräldrar och om exakt 43 minuter kommer Anna.

kärlek & glädje från mig.

vi ses

/Karin

vännerdet är kvällar som denna som betyder något.

/ Karin

fredagskänslor


lite fjärilar i magen. de har en tendens till att komma på kvällen när man ska sovavi ses

/ Sandra


efterlängtat


det finns inga tvivel på att det bor en liten hemmafru inom mig.
dagen började med en del viktiga ärenden som skulle uträttas. däribland en tripp till Rusta (som har blivit mammas favoritbutik). jag vet inte vad det är men jag gillar att åka på små "ärenden". undra om det är för att jag känner mig viktigt? eller för att jag gillar att hela tiden ha något att göra? säkert en kombination. 
väl hemma igen så satte jag och mamma igång att baka bröd. inte nog med det, nu står även en marknadspepparkaka med rårörda lingon i ugnen och dagens lax med sherrysås ska precis tillagas.
förutom det så har jag träningsvärk i hela kroppen efter gårdagens skottning och mina fingrar ser ut som russin efter att ha diskat och städat iordning efter bakandet. 

snart ska jag iväg för att mysa lite med AnnaSofia och Karin. precis en sånhär dag har jag längtat efter.

vi ses

/ sandra
i'm a cuckoonu återstår det bara fem dagar innan vi far iväg. och jag håller på att bli knäpp. det känns som en lång, rastlös väntan. det är så mycket som jag hade velat hinna med innan jag åker. jag skulle vilja umgås med mina närmaste, helst dygnet runt. göra allt det där mysiga som jag föreställde mig en grå och tråkig dag på sportshopen. men det kommer så mycket annat emellan. livet kommer emellan. andra fortsätter leva sina liv som vanligt medan jag bara går och väntar. väntan gör mig virrig.

vi ses

/ Karin

snart blir det ananas till frukost


det är nära nu. .

malariatabletterna är fixade och packningen behöver bara en liten finputs.
det känns väldigt skönt att få lämna detta snötäckta land bakom sig ett tag. okej jag erkänner, jag kommer sakna julmaten, pepparkakorna, värmeljusen och att äntligen få komma in i värmen efter en lång promenad i det kalla. men när jag efter att suttit fast med bilen i en snödriva långt över en halvtimma tidigare idag kände jag hur frustrationen smög sig på och önskan om att sitta på ett plan till Bangkok har nog aldrig varit större. jag byter gärna julen mot vita stränder och ananas till frukost

vi ses

/ Sandrahär är vi


RSS 2.0