idag tanker jag pa dig Mathildagrattis pa fodelsedagen underbara du. hoppas att du far en fin dag. ikvall ska det drickas vin och atas god mat framfor kungabrollopet. jag ska saga at alla att vi skalar for dig har i huset. jag saknar dig <3

karlek

Sandra

 

glad pask lite i efterskotti helgen vaknade jag med chokladagg i sangen. Sheilla agerade paskhare :)jag kanner mig som en ny manniska nu nar jag kan ga igen. jag kan skynda over overgangsstallen, bara en kundkorg i matbutiken, dricka min takeaway kaffe innan jobbet och dansa nar jag ar ute! en del av paskhelgen firades med Mario, Francisco och Sheilla pa white latin party pa La Cita. en bar har i Darling Harbour bara tio minuter fran oss. kvallen bjod pa tequila och reggaeton :) jag onskar sa ni kunde traffa mina vanner har. jag pratar om er, familj och vanner dar hemma, hela tiden har i huset. tror nastan att de kanner er nu haha. om ni var har hade vi haft 10 ganger sa roligt som jag har nu. fredag 6 maj ar det fest hos oss i 1103, ni ar alla valkomna. trots att jag mar battre an pa lange nu och antligen kan forsta att jag faktiskt bor i Sydney (!) sa saknar jag er valdigt mycket.

vi ses

/ Sandra

mammas gata


påskhelgen spenderades i Grebbestad, mestadels inne i butiken. men vi hann ändå med lite mys och Kallsup. en mycket bra helg faktiskt. idag har jag försökt inta så mycket sol och frisk luft som möjligt. promenader, läsning, grillning, träning och lite sånt. har även haft kvalitetstid med Bonzo, mamma och pappa.
vi ses

/ Karin


Big City Breaks
hittade en harlig forstasida av ettgratismagazin haromdagen. men jag har goda nyheter.
INGA KRYCKOR!!!!! nej hela veckan har jag kampat mig fram endast med min boot pa foten. idag jobbade jag till och med min forsta dag utan den. det gor fortfarande ont och jag ar valdigt svag i lilla foten men stora framsteg. jag ar igenkand hos grannbutikerna i shoppingcentrumet. de kom fram och gratulerade mig idag haha. jag forstod ingenting tills de forklarade att de beundrat mig och min boot de senaste veckorna. harligt att antligen borja anvanda min vansta sko igen.

vi ses

/ Sandra

veckan som gatt. .


i veckan fyllde Francisco ar. det fixades overraskningsfest!


det var en lyckad kvall haha.


forberedelser. jag fixar Sangrian


i veckan bjod jag pa mina egna Healthy Burgers soltorkade tomater och oliver.


och hosten har kommit till Sydney

vi ses

/ Sandra

aprilhimlen


igår vandrade jag runt i Göteborg. glad av solen och av alla nyöppnade uteserveringar. fina människor i solglasögon som precis som jag, njöt av våren. äntligen! fikade i sandlådan med Saga och Kristin. mysigt. och idag är det den 15 april. dagen då flest antal av Sveriges befolkning fyller år. grattis! tänk hur många som ska kalasa ikväll och hur många tårtor som ska ätas... det är aven idag som jag har blivit friskförklarad och sista dagen att söka till landets universitet och högskolor. idag är dagen då allt känns lite bättre. det är skönt.


världens bästa vårlåt. enligt mig. Håkan Hellström – Aprilhimlen.öppna dina trötta ögon och släpp ut det!

vi ses

/ Karin


50 Murray st Pyrmont 2000 Sydney


nu har jag bott har i sex veckor. tycker det ar dags att visa er runt lite och forklara laget. vi bor atta personer. Sheilla, Nathalie, Nena, jag, Francisco, Mario, Rodrigo och Giulliano. men Mike (husvarden) sover nastan alltid i vardagsrummet vilket gor att vi faktiskt ar nio peroner. alla ar lite irriterade pa honom.
det hander alltid nagot har. i helgen var Lexs foraldrar har, Lex ar en arbetskompis till Sheilla men han hanger alltid med oss pa helgerna. de lagade italiensk mat till ass och bjod oss pa massa vin. det var en bra kvall.

blir sa generad av att gora videos, ni far ursakta att den ar sa trakig


det skalades med champagne nar jag fick jobbet

det bjods pa italiensk mat

alltid uppskattat nar Francisco spelar John Mayer

jag ar redo for fest

Mario bjod pa Slovakiska shots. han ar inte sa farlig som han ser ut. faktiskt husets teddybjorn

vardens basta familj. i veckan kom det 1,3 kg godis pa posten!!! tack du ni bast. precis vad jag behovde.
gott och blandat saltmixen ar redan uppaten. Francisco och Nathalie tycker jag ar knapp som ater salt godis.

vi ses

/ Sandra

BellaPierre Cosmetics


jobb jobb jobb. idag har jag antligen ledigt efter manga langa arbetsdagar. jag trivs och har redan kommit in i yrket som saljare. men det ar stressigt och bossen ligger pa mig varje dag. saljer man for under $300 ar det illa. jag ligger pa allt mellan $80 och $680 per dag. men det ar sjukt svart! en foundation kostan $80! ibland tror jag att kunderna svimmar nar de hor priserna.
mina uppgifter under dagen ar i stort sett att sta och lura till mig folk till min lilla smink-kiosk. dar haller jag en demonstration for dem. det vill saga jag pratar non stop om vara produkter samtidigt som jag sminkar halva deras ansikte. sen galler det att salja pa dem sa mycket som mojligt.

nu ska jag unna mig nagot fint. forsta lonen idag :D

 
en av mina arbetsplatser Westfield shoppingcenter i Bondi Junction. min stol ar den vanstra. vi ses

/ Sandra

det luktar host
klocka ar 06.48 och jag ska kila ivag till bussen. angus och julia i oronen, morgonsolen i ogonen och frisk hostluft i mina lungor. kommer nog bli en bra dag.

vi ses

/ Sandra

mitt i veckan

 


onsdagsmys och övernattning med Mathilda och Anna. även Linda hade ledigt och tittade förbi. ni är så bäst! våfflor med hallon till frukost, vitsippor, städning och lite scrapbooking. det får bli min torsdag. självklart till musik.

förbereder mig för morgondagen. då är det ingen vanlig dag för det är bästa systers födelsedag...

vi ses

/ Karin

i can be right there next to you. no matter where in the world you are.


samtidigt som jag chattade med Sandra fick det bli en snabb bild med webcameran. jag ville att hon skulle få se vilken mysig plats hon har fått i mitt rum. precis vid sidan av min säng, bredvid blommiga Dr. Martens i storlek 32 och en discokula. på hyllan under står ett antal Converse uppradade. perfekt!önskar att vi precis nu var tillsammans och dansade under en stor discokula. till den här låten Robyn – Stars 4-Ever. och att kängorna var några storlekar större...

vi ses

/ Karin


inbjudan


det ar lordag och en inflyttningsfestvantar! det har drojt 4 veckor men ikvall blir det antligen av. men det festades rejalt igar kvall med champagne och hemmagjorda Mojitos. vi firade mig. for jag har ett jobb! wihooooo!
numera saljer jag BellaPierre mineral make up. star i en monter i olikakopcentrum och tjatar pa folk hela dagarna. sminkar dem med vara produkter och haller en liten demonstration om hur fantastiskt bra de ar. hittills har jag jobbat fyra dagar varav tre var trials. ledig idag men imorgon borjas det pa riktigt. om allt gar som det ska blir det 40 timmar i veckan. galet.

men mitt i allt det har roliga lider jag av hemlangtan. jag saknar alla dar hemma valdigt mycket. onskar sa att ni kunde komma pa inflyttningsfesten. att ni kunde komma och halsa pa mig pa nya jobbet, kanske luncha med mig sa jag slipper gora det ensam. skamma bort mig lite eller bara mysa med mig med te, prat och mork choklad.

sag de har favoriterna i stan igar. Set Sail. det gar inte att inte tycka om dem. jag och Karin kunde aldrig slita blicken fran dem nar de spelade mitt i Sydney. jag fick fina flashbacks nar jag sag dem igen. tankte att ni ville hora lite sa jag snodde en video fran youtube :)
vi ses

/ Sandra

RSS 2.0