TACK






tack Julia for bilden, du ar sa sot. tack for alla fina kommentarer, mail och sms.
ni gjorde min dag annu battre!

tack Sandra. jag ar sa lycklig over att ha dig som van. vi ar som en liten familj, delar allt och trivs som bast nar vi ar tillsammans.  
karlek till dig.


vi ses

/ Karin

idag ar ingen vanlig dag. .


for det ar Karin 21arsdag!!!




Grattis varldens basta Karin!
tack for att du gor alla mina dagar till aventyr. jag ar sa glad att jag har dig. det har har varit en av de basta veckorna nagonsin. nu ska jag ga och kopa frukost och vacka dig uppe pa vart rum, hihi. 



som ett barn pa julafton. vi firade in Karins 21arsdag redan inatt pa Side Bar. de hade till och med ballonger dagen till ara.


puss puss puss


( idag tycker jag att alla som laser detta halsar grattis till Karin genom en liten kommentar :)


Bondi



har ar lite bilder fran Bondi





promenad fran Bondi Beach till Coogee (nastan)



Tamarama och Bronte beach gommer sig framme till hoger







vi akte pa utflykt till Blue Mountains. tva timmar fran Sydney.



pavag for att picknicka pa stranden. sotpotatis-sallad, wrap och vin.

vi ses

/ Sandra

Big Day Out


igar var vi pa en festival som heter Big Day Out har i Sydney. en endagsfestival som holl pa fran 11 pa dagen till midnatt. overlyckliga eftersom att vi kom over tva biljetter till priset av en! igar fick man namligen ta med sig en kompis helt gratis!

jag ar helt overvaldigad. vet inte riktigt vad jag ska borja beratta om. det var grymt kul och vi har velat ga pa festival sa lange nu. solsken, massa folk och bra band. stamningen var pa topp, haha. kul nar sakerhetsvakter gar runt med stora pumpar med 30+ solfaktor.

efter att ha statt i ko runt en timma for att fa hamta ut biljetterna kom vi antligen in. precis lagom i tid for att se Gypsy and the Cat, valdigt bra. det var ett spackat schema, vi hann inte riktigt med allt vi ville se men ar glada over att ha hittat massa nya favoriter. grym dag helt enkelt. idag varker det i hela kroppen.

har kommer lite harliga festivalbilder






M.I.A



tva av sju scener





svettigt pa Crystal Castles

vi ses

/ Sandra och Karin


Crystal Castles!

videon talar ganska mycket for sig sjalv. Crystal Castles var galet igar pa Big Day Out. en av manga grymma spelningar som dagen bjod pa. det kommer mer om det snart. var bara tvungen att lagga ut den har.
sist vi var sa har svettiga trekkade vi uppfor i Taman Negaras regnskog. undra om inte det har var varre.

till vara mammor och pappor: vi ar fortfarande tva era tva gulliga flickor, haha.
det ar inte sa farligt som det ser ut.







vi ses

/ Sandra och Karin



Happy Australia Day




en av alla bilder fran var strandpromenad igar. nu ska vi fortsatta fira Australia Day, skal!

vi ses

/ Sandra och Karin

andlighet


klockan ar strax over elva. vi har precis picknickat pa Bondi beach med sallad och vin. fick lite ovantat besok av en flummig tont. ikvall har vi lart oss mycket om universum, meditation och sjalens spiritualietet. Karin har en lila aura. vilket betyder en livlig fantasi och latt till att dromma sig bort. Sandras farg var bla. en farg som symboliserar god kommunikationsformaga. vi har kant handers varme och samhorighet till graset och dess liv. vindarnas kalla bris mot vara ansikten och gladjen over att kanna sig ett med varandras sinnen. ja ni hor hur flummig var kvall varit. det enda han sa som stamde var vara auror (maste vi anda erkanna). kandes som vi pratat lite med ett levande horoskop som var jobbig att avfarda. tror tyvarr inte att dejten pa torsdag kvall blir av haha. vi forundras fortfarande over tontarnas dragningskraft till oss.
tro pa er sjalva, lev i nuet och forneka inte era inre kanslor.

vi ses

/ lila och bla

happy


idag har Sandra kopt en ny kamera! vi ar lyckliga. trots att vi har varit duktiga pa att anvanda Karins. sa snart kommer det bilder fran Sydney och Bondi Beach, som vi gillar valdigt mycket.


vi ses

/ Karin och Sandra


kompisar

vi ar bast.

vardag

lite bilder fran var vardag i Cairns.
glass i parken, var favoritplats. stracker sig langst havet och hela stan.
forsta frukosten pa hostlet. Sandra ser valdigt ensam och liten ut.
lite hang i det gemensamma koket.
sol och bad i Lagunen, som aven den ligger i parken.
fem minuter senare...
hittade ett fik som passade oss perfekt. satt dar och laste nagon timma.
mer bilder kommer! nu maste vi ga vidare. Sandra ar irriterad... haha.
vi ses
/ Karin och Sandra

Max

sista kvallen pa Bali inleddes med middag pa Max. sangria, pizza, skratt och mycket gladje.
vi ses
/ Sandra och Karin

nar livet ar hart


detta ar andra gangen vi ar strandsatta pa Mc Donalds under denna resa. oturen forfoljer oss. efter en tva timmar forsenad flygresa fran Bali hit till Cairns far vi reda pa att SEB ligger nere. och eftersom att Sandra numera ar utan visa-kort och Karin har SEB sa star vi helt utan pengar, da vi gjorde av med vartenda ore vi hade i kontanter. vi lyckas lana pengar av en svensk aupair som vi traffar pa flygplatsen sa att vi kan betala shuttlebussen in till stan. hon gjorde var dag! men val framme vid vart hostel vid 13:00 upptacker vi att deras kontor har siesta mellan 12 och 16:00! sa nu sitter vi har pa Donken. efter massa rotande i vaskorna hittade vi 120 svenska kronor som vi vaxlade in! sa nu har vi precis avnjutit var sin cheeseburgare. SEB borjar fungera vid 18:00 ikvall (var tid) tills dess har vi 7 dollar kvar att leva pa, vi har sovit ungefar 4 timmar pa tva dygn och inte duschat pa aldelles for lange. en skitdag helt enkelt. vi kan iallafall trosta oss med att Cairns verkar valdigt fint och mysigt.

hoppas att vi kan bjuda pa ett roligare inlagg nasta gang. 

vi ses

/ Karin och Sandra


till Anna


nu sitter du pa flyget. vi kan se dig framfor oss med din nya bok och i dina mysiga hippiebyxor. sist du hade dem pa dig gick vi genom Taman Negaras djungel. det var mestadels svettigt och jobbigt, men tillsammans blev det ett oforglomligt aventyr. precis vad dessa 8 veckor har inneburit. alla motgangar, sasom ackliga hostels och sjukdomar, regn och angest infor framtiden. vi kan nu se tillbaka pa det med ett leende och som pa vart stora aventyr. det blev precis sa bra som vi hade hoppats pa, dromt om och langtat till under langa sportshopendagar. vi finns alltid dar for varandra. vi har levt som en familj under sa lang tid. nu kanns det verkligen trakigt, konstigt, ensamt och tomt. sitter just nu pa Starbucks, men kaffet smakar inte lika gott nar du inte ar med. Swedish House Mafia kommer inte kannas lika festlig pa dansgolvet och varrullen pa warungen kommer inte smaka lika bra. den har resan kommer bli ett oforglomligt minne och alltid finnas kvar i vara hjartan. ett minne att plocka fram nar vardagen ar trist och gra.

vi saknar dig. nar langtan blir for stor blickar vi upp mot var "stjarnpil" som alltid pekar mot norr, och nu dig.




pussar till var finaste Anna

let's go surfing

i onsdags testade vi antligen pa att surfa! vi hyrde var sin brada pa stranden har i Kuta och fick en timmas lektion med en balinesisk intruktor. efter max fem minuters ovande pa land skulle vi redan i vattnet.
for alla er som inte har testat kan vi beratta att det ar sjukt svart. men kul. vi kommer absolut testa igen. trots att vi vaknade upp nasta dag med fruktansvard traningsvark, vatten i huvudet och blamarken over hela kroppen. vara surfande vanner bara skrattar at oss nar vi visar vara roda knan och armbagar.
idag, tva dagar efter, ar vi fortfarande stela sa det far nog bli till att vanta iallafall tills imorgon att surfa igen. vi far val erkanna att lite av varken troligtvis kommer fran allt dansande pa Sky Garden igarkvall. det var Bree och Jaleesas sista kvall och den kunde vi inte missa! idag aker de tillbaka till Perth i Australien. trakigt.
har vi namnt var favoritrestaurang an? vi har hittat en liten warung (= restaurang for lokalbefolkning) dar vi ater grymt god indonesisk mat for 8 kronor nastan varje dag. favoriterna ar Mie Goreng (wookade aggnudlar) och Nasi Goreng (fried rice). om ni nagonsin aker hit far ni lagga Warung Indonesia mellan poppies I och poppies II pa minnet.
jag och Karin har precis kopt en gigantisk guidebok infor var tripp i Australien. just nu ar vi lite oroade over oversvamningen i Queensland. vi hoppas att vi fortfarande kan ta oss ner fran Cairns till Melbourne utan att behova flyga. om vi vet nagot far ni valdigt garna skriva!
vi ses
/ Sandra

tisdag


klockan ar kvart over tre och hittills har vi inte astadkommit speciellt mycket idag. som vanligt var vi sena till frukosten sa imorse var tomaten och aggen slut. vi fick noja oss med banantoast.
jag kanner pa mig att dagen ine kommer innehalla sa mycket mer an mat, internet och kanske en eftermiddagstupplur vid poolen snart. det vore skont.
igar var vi pa Sky Garden. igen. blev bjudna pa forfest hos tva tjejer fran Australien som jag traffade pa nyar. Bree och Jaleesa. sa trots att det kanske inte skulle blivit en utekvall igar sa kunde vi ju inte motsta denna inbjuan. det var trevligt. som vi sagt innan sa ar det sjukt mycket australiensare har. jag och Karin langtar mer och mer for varje dag och tror att var tripp fran Cains till Melbourne kommer bli precis lika bra och oforglomlig som dessa veckorna har varit. trakigt att Anna lamnar oss pa mandag. det kommer bli sa tomt och konstigt. vi far verkligen se till att ha lika kul som alltid denna sista veckan. vi ahr fortfarande inte testat att surfa sa det kanske far bli vart nasta mal. sen ska vi forsoka traffa Made igen. han ar Balines och en bekants bekant till Karins foraldrar. han ar vardens snallaste. nar vi kom hit sa motte han oss pa flygplatsen, hjalpte oss att leta boende och for ett tag sedag tog han med oss till sitt familjehem i Ubud (en timma harifran). vi drack kaffe, at riskakor som hans mamma gjort och lyssnade pa nar han berattade om Balinesiska hogtider och traditioner. det var mysigt. har kommer en bild pa oss och Made.



men idag blir det nog inga nya aventyr. nu langtar jag efter den dar eftermiddags-tuppluren vid poolen.

vi ses

/ Sandra

01 01 2011

under en fyrverkeriprydd himmel pa Sky Gardens terrass skalade vi in det nya aret med strawberry diaquiris. det var en bra kvall. det kan inte bli daligt nar man far fira den med sina basta vanner. aven om jag mer an garna hade velat se er alla dar hemma vara med mig har och fira. 12-slaget var bara borjan pa en lang och kul kvall. efter dans fram till 4 och lite poolhang pa vart boende somnade vi gott. sa gott sa vi missade frukosten da de hade hunnit stanga koket nar vi vaknade. <br>
tyvarr far mina daliga paintkunskaper illustrera var nyar da jag rakade ut for annu ett missode igar. jag har blivit av med min tre veckor gamla kamera. pa dansgolvet, pa nyarsafton. sa fruktansvart hemska manniskor det finns. jag orkar inte mer nu. handanefter far ni vanta pa nya bilder fran mig tills jag kommer till australien. har vantar oturen runt varje horn sa ska nog inte kopa en ny kamera an.
hoppas ni hade en lika bra nyarsafton som oss!
vi ses /
Sandra

RSS 2.0