som att städa i gamla lådor


de här bilderna tilltalade mig lite extra idag. vet inte riktigt varför. jag tänker på allt. på mina resor, vänner, förväntningar och framtid. på min ovisshet, lycka och ältan. tankarna tycks aldrig ta slut. just nu stannade de på sommaren. jag tror den blir bra.


/ Sandra

kanelbullar och finbesök


imorse vaknade jag upp med Babians låt Kaka på huvudet. bestämde mig för att baka kanelbullar och bjuda hit mormor på lite fika. perfekt aktivitet en regnig fredag som denna. bullarna blev goda och mormor blev glad./ Sandra

en tisdag i Strömslund


den här veckan har bjudit på efterlängtade mysdagar. I tisdags lagades det linssoppa och det bjöds på hemmagjorda gigantiska havreflarn hemma hos Karin. har saknat att sitta vid hennes matbord och se tiden flyga förbi. efter att ha sett Zlatan göra tre mål avslutades kvällen med en promenad med AnnaSofia och Patrik.


/ Sandra

KorvSandra & SvettKarin
ja! nationaldagen har firats med jobb och ostadigt väder. nästan 30 grader och Karin har ingen deodorant förtillfället. Sandra luktar fortfaranded korv och kaffe från dagens kioskarbete på fotbollsplanen. ikväll har vi planerat inför sommaren. ätit honungsmelon och druckit vaniljte. inte så händelserikt men mysigt. vår photosession slutade i skratt, flum och mindre smickrande bilder. vi är iallafall glada att vara tillsammans igen!punkt.

/ Sandra och KarinRSS 2.0