world news


nej, ingen snö än. inte ens vidare kallt. jag har inte varit så bra på sista tiden. sjukdom och annat dumt har stoppat mig från att kunna prestera. men nu så! hemtentan kom ut idag och jag är motiverad. eller? jag fick dessutom min TV igår. Jessika hjälpte mig att bära och skruva upp den. vem behöver en man liksom? idag har jag äntligen kunnat njuta av Bonde söker fru och andra skitprogram. första december imorgon vilket betyder premiär av julkalendern! ska tända min stjärna och ligga kvar under täcket och kolla. nu måste jag skriva klart en restuppgift från sjuktiden, ta hand om tvätt och råda en kompis ur kärleksproblem.


såhär glad är jag för TV:n. tackar!

vi ses

/ Karin

min pappa


det är fars dag idag. fina pappa, jag saknar dig! du betyder mycket.herrarna i familjen Sandahl. så fina!
och ja, jag har köpt glödlampor idag. nu ser jag äntligen i höstmörkret.

vi ses

/ Karin

ingenting någonsin


den här veckan har gått så fort! för en vecka sedan satt jag hemma hos Kristin, Martin och Saga. känns som igår. hemmavistelsen var mysigt. så skönt att komma hem till fina familjen. och att träffa lite vänner. nu sitter jag i mitt studentrum, bor just nu i korridoren. jag har försökt göra det lite hemtrevligt med gardiner, foton och lite sånt. snart kommer det två flyttlådor med mer! jag har bara en fungerande lampa som sitter i hallen. så det är mörkt. fina skor som Sandra hade köpt! själv ska jag inhandla vinterskor imorgon. med päls på insidan. det ska tydlígen bli kallt snart. när jag var på H&M idag spelade de Angus & Julia. då tänkte jag på Australien. ett år sedan vi åkte snart. varför går livet så fort!? förstår inte.

kort summering av veckan: tenta, tentafest, trerättersmiddag, dödstråkig föreläsning, omöjligt step-pass som jag inte hängde med i, stress över begreppstentan nästa vecka och pepp inför dammiddag på lördag.nu har jag skrivit lite ointressant nonsens. god natt! min stenhårda säng väntar. tog lite bilder hemma. kommer en annan dag.

vi ses

/ Karin

en sondag mitt i veckan


svett, myggor, iskaffe, smoothies och kackerlackor. varmen har kommit pa riktigt nu. 30 grader och sol, blandat med sjuka stormar, regnskurar och aska! det ar fruktansvart kvalmigt och fuktigt. vi vet inte hur man satter pa aircon i rummen och var manager ar bortrest sa det blir till att svettas tills han kommer tillbaka. pust.
idag var jag ledig(!) fran Spilling the Beans for forsta gangen. jag borjar pa Zibar klockan 5 ikvall. sa min morgon har jag tillbringat med att stada, simma, lagat kottbullar och duschat ett antal ganger. snart bar det av in till stan for en glass innan jobbet. det ar jag vard.

jag har samlat pa mig nagra nya skor sen jag bloggade sist. tankte ni skulle fa se dem.allt hanger i garderoben och det ar stadat och fint i hyllan. kanns mycket battre med lite mer Karin och mjukisdjur brevid mig nar jag sover

en valdigt stor kompis dok upp i badrummetfodelsedagspresent. valdigt snabba, och valdigt "svenska"

vi ses

/ Sandra


en fredag med vodka & vemod


i fredags var det sista arbetsdagen med Kenny, som varit min chef sedan jag borjade pa Spilling the Beans. han salde nyss cafet till Bill som kommer bli ny agare och boss fran och med mandag. kanns sorgligt. jag gillar Kenny och vart team som vi ar nu. jag gillar vara avslappnade fredagar med vodka, ol och rumpsteak i toastern. haha. det ar stressigt och slitigt men vi har kul tillsammans for det mesta.
pa mandag kommer allt bli annorlunda. menyn, mina arbestider, nya kollegor och hela inredningen ska andras (iofs pa tiden). jag hoppas att alla vara stammisar stannar kvar. forhoppningsvis kommer det kannas som vanligt att jobba med Oren, Anja och Edward. och timmarna blir forhoppningsvis fler och inte farre :)
jag kommer fortfarande fa gora mina muffins pa morgonen!
nu ska jag ivag till Bronte Beach!


vi ses

/ Sandra

hej


efter alldeles for lang tid ar jag antligen tillbaka pa bloggen.
TACK for alla gratulationer. vad sota ni ar. jag hade en jattebra fodelsedag har i soliga Sydney. borjade dagen med att oppna ett paket som kom pa posten dagen innan fran mamma, pappa och julia, bjod huset pa kanelbullar till frukost. nu ar jag valdigt omtyckt :)
dagen fortsatte pa jobbet, valdigt stressigt, men efter lunchrushen blev det champagne och kanelbullar pa arbetstid. sen dok Sheilla upp pa cafet precis nar jag slutade. sa vi gick och tog ett glas vin pa en solig uteservering.
senare pa kvallen gick vi ut och at pa Opera Bar. ostron, mousserande vin, livemusik och utsikt over Opera house och Harbour Bridge. helt ok. bra dag helt enkelt.

annars rullar det pa bra har borta. jag jobbar hela tiden. busy busy busy. spannande pa mandag da vi far ny agare = ny chef pa Spilling the Beans! jag kommer sakna Kenny, som vi har det nu ar det valdigt chill stamning mellan alla. jag hoppas att den stannar.

har kommer lite bilder fran min tysta bloggtid. hoppas allt ar bra med er och att ni myser i hostrusket.


jag och Kenny, min nuvarande chef pa Spilling the Beans


Opera Bar


de tog slut fort


har firar vi Vincents fodelsedag med BBQ i Pyrmont Park. pa bilden ser ni Francisco(flatmate), Julien(flatmate), Florian, jag, Judith(flatmate), Vincent(flatmate), Amandine(granne:), Alexis(granne), Daniel(flatmate) och Bart.

och har bor jag:vi ses

/ Sandra


INGEN VANLIG DAG...


...för det är Sandras födelsedag!
världens finaste aussiegirl, önskar att jag var hos dig eller att du var hos mig. inte att vi befann oss på varsin sida av jordklotet. hoppas att du får en underbart dag med många överrraskningar och strålande sol. jag tänker på dig.kärlek och stora grattiskramar.

/ Karin

RSS 2.0