kung


den här veckan har dödat mig. nästan. men så hände det något.
JAG HAR FÅTT EN LÄGENHET! inte i en korridor utan en riktig liten fin 1:a. precis vid skolan och allt annat som mitt liv för tillfället kretsar runt. nu håller jag och ni tummen för att Elin blir min granne. vore kung.

den här bilden beskriver min nära-döden-vecka ganska bra. totalt störd men en aning galet rolig.bilden är från en dag i Sydney med Sandra.
vi skrattade tills det gjorde ont i magen. och lite till!

vi ses

/ Karin 

a heart like yours in a time like this


helgen har varit lugn. middagskväll på andra sidan älven och skräckfilm (enligt mig) hos Erik på Haga. idag har jag pluggat, handlat snus till mannen i huset och pysslat. jag har även simmat och lyssnat mycket på Deportees. de har precis släppt en ny skiva och i veckan var jag på releasefest för den. mycket trevlig kväll och mycket bra musik. hamnade på en blogg om frukostar tidigare idag och eftersom jag älskar frukostar blev jag väldigt inspirerad. så inspirerad att jag åt frukost till middag. yoghurtgröt med blåbär! det ni. säg till om ni vill ha receptet. snabbt, gott och mättande.


Jessika har stickat sig en till halsduk. jätte fin! så nu ska hon lära mig. lovar att visa resultatet.


jag väntar på att Elin ska plinga på dörren för lite vindrickande innan Deportees-festen.


mörk bild på en medlem i bandet. stort.


Annika Norlin, alltså Säkert tolkade en av låtarna på skivan. det var fint.
bästa HLP och bästa fotbollslaget! final i veckan. måste vinna över IBP, måste!


Erik och jag agerade supportrar. iskallt och mina fötter blev stelfrusna. Converse funkar inte längre. kanske med raggsockar.

kommande två veckor kommer bli hektiska. har gjort mig ett planeringsschema som ska hållas strikt. workshops, PM, packning, städning, flytt, tentaplugg och hemvisit. yes! jag är taggad. det här ska allt gå bra. Erik har hjälpt mig att bli mer positiv.

vi ses

/ Karin

we own the sky


smack. några inte så fina bilder men på några fina vänner.
vi ses

/ Karin

jag ser inga gnistor slå ifrån min egen glöd


i lördags var jag duktigt och hade med mig kameran ut. tyvärr får jag visa bilderna en annan dag. det ville sig inte nu och jag orkar inte försöka mer. den här helgen har jag haft lägenheten för mig själv, sett En dag på bio, kurerat mig från halsfluss, cyklat vilse med Jessika på pakethållaren, dansat till schlager och ätit kinamat. 

när jag gick upp imorse var det fortfarande mörkt. vet inte om det finns något så svårt som att ta sig ur sängen en mörk och kall måndagsmorgon. fy! men jag får vänja mig. annars rullar allt på som vanligt. jag har fortfarande svårt att inse att jag faktiskt ska bo här, leva här och stanna i några år. allt känns temporärt och som om jag bara är på besök. som en resa ungefär och jag kommer på mig själv tänka att allt snart kommer ta slut, att jag snart ska åka hem. det är kanske inte så konstigt eftersom det är så som jag har levt de senaste två åren. alltid varit påväg någonstans och har aldrig riktigt haft ett fast hem. men om två veckor flyttar jag in i en korridor på Historiegränd. där ska jag bygga upp ett trivsamt alldeles eget hem. och om två veckor och två dagar befinner jag mig hos familjen Strid i Göteborg. längtar massor!


bilder från en promenad längst Nydalasjön. det var fint.

vi ses

/ Karin

 

you pick me up


min fredag började i minusgrader, frost och läkarbesök. allmän instabil dag. fann sedan ett brev som låg och väntade på mig när jag kom hem. blev så glad och gråtig. saknar dig, min finaste aussie girl. du räddade min dag. som vanligt. tack!
vi ses

/ Karin


vi går ut och brinner upp i natten


den här veckan har präglats av tentaplugg. kanelbullensdag firades och vi sprang in i Lars Winnerbäck på stan. han log mot mig och jag sa hej. tentan skrevs i fredags och firades till i natt. tentafest i kombination med 20-årsfest och igår var det insparkssittning. idag är det söndag och jag är återigen halvt död. jag har halsont och kanske feber. svårt att avgöra sådant på mig själv. har varit på bullkalas, cyklat hem i spöregn och isande blåst och sett 2 steg från Håkan. dokumentären på svt. så himlans bra och fin. därav dagens rubrik.

ni måste ha hållt era tummar hårt för jag blev tilldelad en lägenhet i tisdags! eller ett studentrum. men jag är glad. 1 november flyttar jag äntligen ifrån denna man med epelepsi och bältros.


case-plugg och två trötta kamprater, Elin och Christoffer.


solen tittade äntligen fram och vi belönade oss en plugg-paus.


kanelbullens dag och Erik kom till skolan med fika. vi oroade oss över tentan och tröståt.


min cykel fick en mycket fin parkeringsplats på skolan.


det sista.


jag längtade hela veckan och ville mest få det överstökat.


det blev fredageftermiddag. på bänken bredvid satt en alkoliserad man som blandade drinkar av handdesinfektion och cola.hemskt tragiskt.  vi som tyckte att vi hade köpt fuldricka.

vi ses

/ Karin

how can such a nordic city make me sweat?


otroligt trött söndag. vaknade torr i munnen och med ett kylskåp som gapade tomt. så jag fick cykla till Ica, vinglig och med håret i en stor härva. jag var på en provisoriskt uppbyggd club igår, i ett nedlagt slakthus. det var riktigt kul! bra musik, mycket dans och trevliga människor. jag har inte bara varit seg idag. cyklade till IKSU och simmade med Elin. sen har jag lagat och ätit linssoppa. så det så! i veckan får jag även besked om 3 olika lägenheter! eller enkelrum i korridor. hoppashoppashoppas. imorgon har jag bott i Umeå i 5 veckor och på fredag har jag min första tenta. en håll-tummarna-vecka!

bjuder på lite dåliga bilder. måste bli bättre på att ta med min vanliga kamera. det blir så onaturligt att ta fram iphonen och fota med. töntigt helt enkelt.


Christoffer och Erik vispar ingredienserna till världens godaste tårta.


tadaa! designad av mig. gjord till Elin som fyllde 23.


studiebesök på ett stort centrallager. det var iskallt och stor risk att bli överkörd av en truck.


Sensation White på E-puben. nästan episkt.


jag har hängt ganska mycket hos cykelhandlaren på Bulleribock. han fixade även Elins nya cykel Berta.


plugg, bulle och lite roligare läsning hemma hos mig.


gårdagens fest i slakthuset, Trompe le monde. jag och en random kille som ville vara med.


Elin köpte öl. många öl.

rubriken tagen ur låten Normandie av Shout Out Louds. stämmer så fruktansvärt bra in på den här staden. jag trodde att jag skulle frysa. nej, här är det svettigt. kanske beror på att jag oftast racercyklar överallt. tåls att tänka på.

vi ses

/ Karran, mitt Ume-namn

lata uppdateringar


idag bjuder jag pa tva videos. den sista ar pa fagelhelvetet som vacker mig varje helg. hor hur den later!
sen kommer lite mobilbilder fran jobbet. ledsen over den usla kvaliten pa allting. haha, ibland far man vara lite lat. ni kanske kan finna charmen i de pixliga mobilbiljerna anda.


typisk syn pa jobbet. Anya lagar mat och bakar, Kenny star och hanger och tanker, Oren fixar kaffet och flirtar med kunderna medan jag gar lite allt mojligt eller diskar borta i hornet.


Oren, var barista, som nu ar pa semester.

utrustad med forklade och handduk.

fredagarna avslutas med lunch och ol. nice.


vi ses

/ Sandra

RSS 2.0