Sydney girl

nu var det alldeles for langesedan jag uppdaterade er. skams lite. har kommer iallfall lite info:

efter tva veckors pasklov fran skolan ar jag nu tillbaka med en superbra larare och en ny klasskompis Bea. yay antligen borjar skolan kannas pa riktigt. 

i helgen var det BBQ och tequila pa Edward street. massa fransman, mat och tequila. idag ar det hangover-sunday har i huset. vi ska precis kolla annu ett avsnitt av Spartacus innan det bar av till en brazilian BBQ restaurang dar Alejandro jobbat for all you can eat BBQ!

igar blev jag officiellt sydneyfierad av Mariana. efter 15 manader har (med tre manaders uppehall) far jag hora att jag ser ut som en Sydney girl och lyckas valdigt bra med orden "home" "no" och "don't" i jakten pa en australiensk dialekt. haha.
forhoppningsvis kommer jag fa min nya iphone upplast inom nagra dagar sa jag kan blogga mycket oftare med coola instagram bilder. for er som inte vet sa kopte jag en ny iphone 4 pa ebay och saklart var den last till ett amerikansk bolag som ar valdigt svart att lasa upp fran. . .

i onsdags var det Anzac Day, vilket innebar ledig! hela jobbganget drog till Sydney National Park for BBQ Burbon Beer och Beach-hang. det var en harlig dag.


BBQ och Tequila at Edward street

fodelsedagsfirande hos oss

BBQ i National Park
narmast oss pa bilden ar chickenhearts!! (inte sa gott som jag trodde faktiskt)

vi ses

/ Sandra

ibland gör man rätt, ibland gör man fel. lev med det.

hej. ungefär väldens bästa låt fick agera som rubrik ikväll. Markus Krunegårds texter är bara så bra, i nivå med Håkan. jaja. nu ska jag sluta skriva om sådant. GLAD PÅSK! jag har varit hemma i Trollhättan. firat påsken med familjemys, massa mat, snö och godis. hann även träffa mina kompisar. trots att vi har varit ifrån varandra ett tag nu så känns det ändå som igår. konstigt det där. jag blir alltid så nostalgisk när jag kommer hem dit. tänker på hur det var förut och så. det gör mig lite ledsen. så fort jag kommer hit upp känns allt annorlunda. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. både Sandra och jag har varit dåliga på att uppdatera den senaste tiden. men livet lever och nu är det april. våren är här och jag har massor med kul att se fram emot. klarade även båda tentorna!! jippi. nu läser vi entreprenörskap. helt okej. här är en bild på mig och mina bästisar.


Bonzo, jag och Saga

vi ses

/KarinRSS 2.0