KARIN

hurra hurra, idag ar det Karins dag! hoppas du har det lika mysigt som vi hade det for exakt ett ar sedan. onskar saklart att du var med mig idag. att jag kunde bjuda dig pa banana pancakes till frukost, strosa runt i Darling Harbour och hitta pa dumheter pa Sidebar.
jag tanker pa dig. speciellt idag <3
puss fran Sandra

och jag tänkte jag skulle höra av mig och säga att allt är fint


hejsan. snart flyttar jag från Historiegränd och mitt korridorsboende. det kommer bli så bra. kom på att jag inte visat så mycket av hur jag lever så tog några bilder. såhär ser det ut hos mig, precis nu och precis som det brukar göra i mitt rum. disk på toalettstolen, skolgrejer på hela skrivbordet, en vinflaska (Anna, det är DB) istället för blomväxt och lite mysfoton på er. sedan har jag en stökhörna också. men den tänkte jag inte att jag behövde visa. ni känner ju mig! idag började en ny termin och kurs. känns skönt att få börja med någonting nytt. redovisning och kalkylering! herregud. jag ska försöka hänga med, verkligen kämpa. förra veckan var blod, svett och tårar. så nu glömmer vi det och blickar framåt. allt kommer bli bra! tillsammans med er blir allt bra.

välkommen hem till mig.den här bilden på mamma alltså. så fin!

vi ses

/ Karin

ville bara saga hej

ar pa shoppingrunda i stan. hoppade in pa Apple Store sa tankte skriva nagra rader. blir ganska sugen pa en mac book. . sa snabb!
dagen har bjudit pa fyndklanningar. 10 dollar styck. jag kopte tre stycken. glad Sandra. nu blir det lunch.
vi ses
/ Sandra

TGIF


yes, thank God its friday

jag borjade jobba igen i onsdags efter nastan tva veckors ledighet. alla sandwish'atande business snubbar har inte kommit tillbaka till sina kontor an sa det har varit jattelugnt pa jobbet. dagarna har varit langa och sega.
men jag har hunnit med massa rediga saker. har bland annat varit och kollat in min skola som borjar den 6 februari. nu ar det klart att jag ska lasa diploma of advanced marketing! 3 timmar, fyra kvallar i veckan. helt ok. och ska fortsatta gora mackor pa cafe Stretto pa dagtid. 

nu luktar det grillat i huset.  det vastas hamburgare a la Francisco. jag kom precis hem efter att ha tagit ett glas vin i Hyde Park med tjejerna fran jobbet. imorgon ar det Sydney festival och Manu Chao! gratisfestivaler ar inte fel. picknick och hang med Mito och Natalia ar planen.

 

vi ses

/ Sandra


12


första dagen på det nya året är snart slut. jag ligger i mitt gamla rum i Trollhättan. tiden har gått fort! mitt lilla "lov" är slut och imorgon måste jag börja skriva på hemtentan. känns tomt i huset ikväll. Kristin, Martin och Saga har åkt hem och lämnat en tystnad efter sig. det har varit roligt att alla har varit samlade och nyårsafton blev den mysigaste någonsin!öppnade min dagbok som jag hade under resan och fann den här bilden. blev så glad! nyårsafton på Bali förra året. känns som igår. Sandra, Anna och jag. ritad av mig, fantastiskt snyggt. kameran blev snodd så detta är väl det enda bildbevis vi har kvar?

god natt, nu är första dagen förbi.

/ Karin


GOTT NYTT AR!

Jag gillar egentligen inte nyarsafton. tror jag tanker for mycket pa allt och hur man an forsoker blir av med alla forhoppningar om hur bra kvallen kommer bli sa finns de alltid dar i bakhuvudet.
vi plarade ingenting utan lat dagen visa vagen. helt ok metod.
efter en grym frukost bestaende av rostat surdegsbrod med philadelphia, avocado, tomat, gravlax och bacon gick vi till en swimmingpool i Glebe. var husmanager har tre hus till, varav tva i Glebe och ett till i Pyrmont. ett av dem i Glebe har en utomhus swimmingpool med solstolar, som vi brukar smita in till ibland. var ar namligen inomhus.
sen blev det grillat till middag med choklad doppade jordgubbar till efterratt innan det bar av till en lugn husfest i Pyrmont for att mingla och kolla in de forsta fyrverkerierna som ar klockan 9.
utsikten var inte den basta sa vi ringde Mito och Natalia och gick till en part i Pyrmont for att skala in det nya aret och kolla fyrverkerierna pa tolvslaget. det var grymt.
sen gick vi till Mito och Natalias hus i Glebe. dar var det fest. deras flatmate hade nyarfest och det var minst 40 personer i deras lilla lilla lagenhet. som sagt sa slutade aldrig festen da jag fortfarande ar har. vi har tagit sma tupplurer da och da men nu tror jag energin borjar sina da alla sover utom jag. huvudet kanns lite tugnt. det var en handelserik kvall.
hoppas ni andra hade en bra nyarsafton. min var bra, men jag foredrar att se nyarsafton som en helt vanlig dag pa aret.
vi ses
/ Sandra

vad hände egentligen..

2011. det absolut snabbaste året någonsin. händelserikt, sorgligt, fantastiskt, läskigt och spännande.
"ikväll kommer alla killar på krogen fråga dig vad som var bäst med det här året"
shit, vad hände egentligen? vart tog tiden vägen? det är nästan lättare att svara på vad jag inte gjort. för att svara snabbt och lätt tänker jag säga att jag haft kul och foljt mina instinkter. instinkter, fult ord att se pa. hmm.
iallfall. jag kom att tanka pa allt jag gjort under aret. sa har far ni en supersnabb genomgang i form av bilder.
med mina basta vanner. 2011 valkomnades med Strawberry Diaquris pa Bali. min kamera blev stulen sa det finns inga roliga bilder fran den kvallen, har ar fran julafton pa Gili Island.
vi drog till Australien och hade de grymmaste tva manaderna jag nagonsin haft
vi gjorde det mesta och skulle kunna gora det om och om igen <3
nar Karin akte hem stannade jag kvar. Sydney har nagot speciellt
2011 var en olycksdrabbat ar. minus en fot, en mobiltelefon, kameror och visakort. andring pa det iar.
Apple Family. allt var sa bra. saknar dom.
jag kom hem perfekt till den svenska sommaren. jag saknade mina vanner och min familj aldelles for mycket for att stanna. att resa ar som ni alla vet en favorit, och Sydney ar fantastiskt . men ni ar alltid bast. min sommar med sportshopen, vin, peace and love och londonweekend var grymt.
London men Julia. nagra dagar av hog kvalite
och sa var jag tillbaka igen.
det har ar pa min fodelsedag. det kom till att bli ett nytt partytrick.
har ar vi hos Zach och Shannon i Newtown. tror vi spenderade 2 timmar och 200 tomtebloss.
jag testade wakeboard.
i veckan akte vi till Hunter Valley for att testa vin. av alla goda viner valde jag att kopa med mig en Tawny hem, starkt och sott dessertvin. vet inte hur det kom sig eller nar vi ska dricka det men gott var det iallafall. (jag ser valdigt mysko ut pa bilden?)
pa vagen till Hunter Valley stannade vi for att klappa koalor och mata kangrur :)
vi tog farjan till Kockatoo Island for att kolla street art och skatetavlingar
mer tomtebloss-konst
det var en liten sammanfattning av mitt 2011. for att runda av kommer en bild tagen bara for tva timmar sedan.
vi ar bakis och har inte slutat festa sedan igar. vi ar fortfarande hos Mito och Natalia som hade festen igar. haha just nar jag gor detta inlagget sover alla. klockan ar 18.42 och hittills vi har astadkommit ol, homedelivery pizza och fantastiskt god bakisbarramundi som Mito sprang och kopte pa fishmarket och lagade till lunch idag(!). lat start pa 2012. far forsoka vacka de andra nu. vi borde ga hem. men jag tror Natalia ska laga pasta nar hon vaknar. kan ju inte missa den.
vi ses
/ sandra

RSS 2.0