en lordagsnatt


myser med varm choklad och den sista rutan av min marabou pistagechoklad som mamma skickade efter jul. ar precis hemkommen fran en nattpromenad over Harbour Bridge. hade inget att gora och fick ett infall att ga ut och ga. tidigare idag var det picknick i parken med chilenskt vin, sallad och lite for mycket sol. det kokar i mitt ansikte.

har ni hort talas om Vegemite? ett Australienskt palagg att ha pa mackan gjort av jast. det ser ur som Nutella men smakar typ jast och salt.. valdigt svart att forklara men iallafall sa var jag skeptisk i borjan men har antligen fattat grejen med denna underbara vegemiten. det ar det mest populara palagget pa jobbet och overallt har. har kommer lite nice kombinationer som folk har pa mackan:
#1 smor & vegemite
#2 jordnotssmor & sylt
#3 vegemite & avocado
#4 ost & avocado & peppar toastad efterat i pressen sa osten smalter ihop med avocadon. mums!




god natt

/ Sandra

mandag..


det har inte hant jattemycket spannande pa senaste. men insag just hur de dar smasakerna kan gora veckorna sa mycket mer spannande.

forra veckan unnade jag mig en Keratin Treatment!! vilket innebar en kemiskt inpackning for haret du gor pa salong som varar i 4 manader. efter behandlingen var jag tvungen att ha helt utslappt har och inte tvatta det, inte ens en liten droppe vatten, pa tre dygn. det var tufft. men nu ar mitt har silkeslent och frissfritt :)

igarkvall kopte jag mig en salsakurs. ska bli sa kul. om jag far den plats jag vill, beginners salsa step 1 haha, sa borjar jag mandag 2 april pch haller pa i sex veckor. har redan fatt sma uspridda lektioner av mina sydamerikanska vanner men det kravs mer traning (trots att Natalia var valdligt imponerad).

i helgen var det hejda-utgang for Christine som lamnar oss pa cafe Stretto. i fredags gick vi ut hela jobbganget for att ata koreansk mat. efter massa risvin och vodka utspadd med ol hamnade vi pa koreansk karaoke. mina tva chefer, George och Michelle slapptes till slut in efter manga om och men men fick under inga omstandigheter kopa alkohol i baren hahaha. roligt.
jag och Christin skippade de koreanska karleksballaderna och sjong Lady Gaga, Bruno Mars och lite Whitney Huston pa vart egna vis. kul kvall. 
trakigt att Christine lamnar oss. hon drar till Bali och Thailand och vet inte om hon kommer komma tillbaka till Sydney. valdigt konstigt pa jobbet idag. kanns lite tomt.





det var mina sma hojdpunkter fran forra veckan.

vi ses
/ Sandra




men det äter upp dig när du ligger i din säng.


tänkte bara säga hej och godnatt. allt kändes kung men nu känner jag mig mest trött. har sovit så dåligt de senste nätterna. drömt konstigt. ska iallafall lägga mig snart för att vakna igen om 7 timmar för att vara exakt. ska kicka igång fredagen med träning för att sedan fortsätta med investeringskalkylering. i helgen ska jag plugga. låter kanske skittråkigt och ja, det finns roligare saker att göra. men vi har liksom ändå ganska trevligt när vi pluggar tillsammans. ska klara de där jävla tentorna! annars har det inte hänt så mycket. har bokat biljett hem till påsk! glaaad! spara lite sol och vår till mig. skulle vara typsikt att få regn hela veckan. och just det. från och med 14 april tar jag över ledningsposten som kvalitetsbevakare i vår studentförening. det ni! låter snyggare än vad det är. men ni kan ändå vara stolta över lilla mig.


J och jag stickar hemma hos mig. E ligger i sängen och smygfotar.

vi ses

/ Karin

Fancy Dress House Party!!!!

ligger i sangen lite sleten efter gardagens maskeras har i huset. valdigt roligt. borde ha fler fester.
jag tror vi var runt 40 personer har och over halften var faktiskt utkladda.
jag har varit exhalterad over min Sailor Moon outfit flera dagar haha. ar valdigt stolt. sydde den sjalv.
en asiat kom fram till mig pa festen igar och var som ett barn pa julafton "omg youre sailor moon!! can i please take your picture?!" haha. sot.
lyckades vinna min egna "bast utkladnads-tavling". josses. jag stortrivdes i rollen som Sailor Moon. Francisco var James Bond, Mariana var boxare, Etienne Hannibal Lecter, Gautam Superman och mina tva kollegor Inga och Christina var Minnie Mouse och Catwoman haha. Kul kvall helt enkelt. Har kommer lite smakprov, ska skaffa fler bilder fram Gautam senare.
Vi haller pa att stada huset. Kommer ta ett tag... Men det ar det vart!
vi ses / Sandra

RSS 2.0