Gott Nytt Ar


nu vandrar vi bland kanda gator igen. kanns faktiskt lite skont, lite som att komma "hem". vi kom tillbaka hit till Kuta, Bali, runt 4 i eftermiddags efter en vecka pa Gili Trawangan. det har varit en skon vecka med lata dagar pa stranden och mysiga kvallar. trakigt nog sa gor man sig alltid hemmastadd precis innan man ska lamna ett stalle. sista dagen pa Gili akte vi pa snorklingutflykt och fick se skoldpaddor! kvallen fortsatte pa var favoritrestaurang (som vi inte vet namnet pa) dar ett trubadurband pa fyra Balineser spelar latar som "Heaven" och "Have you ever seen the rain" till maten varje kvall. valdigt mysigt. lange bort pa gatan ligger Sama Sama som enligt var Lonely Planet-guide ska vara den basta reggaebaren i Indonesien. vi trivdes bland Bob Marley-musiken och hamnade tillsist pa dansgolvet.

idag har vi letat nyarsklader i brist pa egna. hela vara garderober ar pa tvatt sa vi vet inte vad vi ska ta oss till om det inte blir klart till klockan 12 imorgon som utlovat. vi har aven fatt fotterna fixade och druckit efterlangtat kvallskaffe pa starbucks.

imorgon ar det nyarsafton. sista dagen pa 2010! vi kan inte forsta hur fort det har aret har gatt. vi har inga storre planer forutom att ata gott, dricka strawberry daiquiris och sedan festa in det nya aret tillsammans. det kommer bli en bra dag.

Gott Nytt Ar till alla er dar hemma!

vi ses /

Karin, Anna och Sandra

Kommentarer
Postat av: Sandahl o Strid

Ett riktigt gott nytt ar onskar vi fron Afrika!

Vi har forsokt ringa ett par ganger, gor nya forsok i morgomm

G

Kram

2010-12-30 @ 17:51:58
Postat av: Andrée

Gott Nytt ÅR!!! :)

2010-12-30 @ 18:15:34
Postat av: Cicci

En riktigt gott slut och ffa ett gott nytt år till er också. Kramar massor

2010-12-31 @ 08:17:27
Postat av: Ewa o nBosse

Gott nytt år till er också.

Och välkommen hem Anna.

Nu drar vi till Thailand

Kramar

2010-12-31 @ 09:53:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0