tillbaka till verkligheten






ja nu ar vi tillbaka i detta gigantiska kopcentrum. en stor kontrast om man jamfor mot Taman Negara, varldens aldsta regnskog, dar vi spenderat nastan tre dagar. vi drog dit i mandags. det borjade bra med undefar 3,5 timmars bussresa men vi blev lite stela i kroppen da de sista tre timmarna av resan spenderades pa en longtail-bat pa sma sittdynor. ska forsoka lagga upp lite bilder vid ett senare tillfalle. 
i regnskogen har vi varit aktiva! Bland fukt, insekter, svett och blodiglar(!) startade vi med en liten nattsafari pa mandagskvallen. det var en mjukstart da vi inte hade en aning om vad tisdagen skulle bjuda pa.
i 40 graders varme trekkade vi uppfor bland rotter och lera i over en timma. vi har aldrig varit sa svettiga nagonsin. nar vi val nadde malet, som var en utsiktsplats, sa mottes vi av dimma. den vackra utsikten over hela nationalparken kan vi tyvarr bara forestalla oss i fantasin. vagen tillbaka kandes helt plotsligt extremt tung.

efter lite lunch och en powernap var det dags igen. bybesok, rafting med longtail-bat och nattsafari med bil stod pa schemat. vi berattar lite mer om det nar vi kan ladda upp bilderna ocksa.
under de tre dagarna bildades en liten grupp bestaendes av oss, Jacob, en hollandsk famijl med tva valdigt exhalterade barn och tva trevliga tjejer fran Australien, Ali och Sarah. De kom fran Sydney och jag och Karin passade pa att skaffa lite vardefulla tips.

det ar kul att se att fler och fler laser var blogg, och nu har aven tva nufunna australienska vanner hittat hit, Scott och Benson. de kampar sig fram med google translate. cred till er haha.
har glomt tacka dem for att de hjalpte mig att leta efter min stulna vaska kvallen pa Lankawi. de rakade ut for samma missode kvallen efter. sa akta er om ni ska till dit!

nu ska vi leta upp ett mysigt fik och njuta av sista kvallen i Kuala Lumpur for imorgon drar vi till Bali!!
just det har glomt skryta med att vi akt varldens storsta inomhus-bergochdalbana har idag! vi overlevde.
"den gick uppochned, det tyckte jag var det viktigaste, skitlaskigt" - Karin

vi ses

/ Sandra





Kommentarer
Postat av: Kristin

Skönt att höra att ni överlevde! Låter som värsta äventyret! Blev ett kort samtal idag. Hör av dig när ni är framme på Bali. Pusspuss

2010-12-15 @ 15:57:18
Postat av: Cicci

Hu då för att vara ute i en regnskog och ingen täckning ha på mobilen, men ni klarade ju det

också.

Kramar

2010-12-15 @ 21:09:30
Postat av: julia

i DET varuhuset skulle jag behöva vara nu och köpa lite julklappar! ;) herregud vad mycket saker ni gör! låter skitkul, är ju då bara liite så där avundsjuk här hemma :D kram

2010-12-16 @ 22:14:38
Postat av: Peter

Passade också på att ta oss en tur när vi var där. Blev dock lite för många turer i alla snurr attraktioner... :) Forsätt dela med er av resan ;)

2010-12-20 @ 16:37:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0