Reggae Bar

just nu sitter vi pa ett internetcafe nagonstans i ett 10 vaningar stort kopcentrum mitt i Kuala Lumpur. Times Square heter byggnaden som har det mesta. har inne har vi varit bland annat varit pa bio, shoppat billiga Converse, bowlat och pa onsdag kommer vi forhoppningsvis hinna med en tur pa inomhustivolit.
sondagen har annars varit valdigt seg. gardagen satte sina spar, da vi testade pa utelivet har i staden. under var resa har nog alla som vi traffat som ocksa varit i Kuala Lumpur sagt at oss att ga till Reggae Bar, sa dar borjade kvallen.
till en borjan var vi inte sa imponerade. flummiga manniskor, inget dansgolv och dyr ol. men allt blev genast mycket roligare da vi helt plotsligt satt och festade tillsammans med barens agare Rob.
som sagt, kvallen borjade pa Reggae Bar och slutade pa ett annat Reggae Bar, namligen Reggare Bar 2.
lite flashigare, lite mer folk och lite mer VIP haha.
hall utkik dar hemma efter Reggae Bar 3, som Rob kommer oppna i Stockholm efter att han kopt sin lagenhet pa Strandvagen. han har lovat att ha billigaste olen i stan.
imorgon bar det av till varldens aldsta regnskog, Taman Negara. det ska bli spannande. far se om vi tar oss igenom nattsafari, hangbroar och trekking levande.













era kommentarer ar valdigt uppskattade! fortsatt med det, da blir vi glada.

vi ses

/ Sandra, Anna och Karin



Kommentarer
Postat av: Cicci

Ni har inte tråkigt det är ju underbart. Reagge bar låter kul och man blir ju så sugen på en kall Corona när man ser bilderna. Kram på er!!!

2010-12-12 @ 19:34:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0