fjorton dagar


tva veckor har gatt, varav en har pa Phi Phi. det blev en lite langre vistelse har an planerat da veckan tyvarr innehallit bade regn och sjukdomar. vi har anda hunnit med att ha kul! det har vi alltid tillsammans.
forutom fireshows, neon och festande sa har Phi Phi bjudit pa mer kul, namligen en dejt med vara Trollhattevanner Hannes och Amanda! varlden kanns liten nar man springer pa varandra precis utanfor vart rum. det var kul att dela lite resplaner. vi fick kolla in deras boende och blev lite avundsjuka da det inneholl bade ac, egen bungalow och pool. just det, vi har glomt att beratta att vi traffade tre andra kanda ansikten i Bangkok, namligen Fiffi, Ingrid och Elin. men det var ett mer planerat mote.

annars gillar vi Phi Phi. mysiga fik, massa fest och skont att det inte finns nagra bilar eller mopeder pa on.
dock lite for manga cyklar och longtail-batar som stor var eftermiddagssomn pa stranden. gardagens strandbesok gick till att tjuvlyssna pa nagra brittiska tjejer. vi vet nu allt om deras karleksrelationer, kandisforalskelser och tankar om kungafamiljen. andra iakttagelser pa stranden ar att valdigt manga laser The Girl With The Dragon Tattoo. kul! annars har en del tid spenderats med Mjallby-fotbollsspelare och en pratglad australienare. vi har aven lyckats bli tontmagneter och det ar valdigt svart att bli av med dem.
se bildbevs nedan.



snalla hjalp oss att komma pa vem den har tonten ar lik?!



pa vart favoritcafe med Hannes och Amanda



pad thai och cashewnuts, gott!

vi ses

/ Anna, Sandra och Karin

Kommentarer
Postat av: Cicci

Känner också igen "nörden" men kan ej placera honom. Du (Sandra) ser inte speciellt bekväm ut i hans närhet, ha, ha. Fin "bränna" du/ni har fått.

Kram på er

2010-11-30 @ 14:37:39
Postat av: Fredrik

Tönten är lik Jemaine Clement i Flight of The conchords!! Haha! Låter som ni har det finfint! Kram

2010-11-30 @ 23:05:18
Postat av: Anonym

austin power!!

2010-12-07 @ 06:53:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0