regn i Melbourne


det var langesedan vi hade en skitdag som denna. har flyttat fran ett mysigt omrade som heter St. Kilda in till stan. om det inte vore for BEDBUGS hade vi nog stannat nagra natter till. igar ryktades det om krypen i vart rum och imorse vaknade vi med kliande bett och sag till och med kraken. acklande! vi har spenderat halva dagen i ett iskallt tvattrum och tvattat allt vi ager. i slutet stod vi utan underklader och vantade pa att kunna satta pa oss de torktumlade kladerna. och allt detta utan att ha ett rum eftersom vi inte fick checka in forran nu i eftermiddag. tyvarr blev inte kladerna torra i tumlaren sa det blev till att ga omkring i blota klader och pryda hela rummet med var tvatt. nu ar vi helt slut. hoppas att bedbugsen ar borta. . som toppen pa allt har det regnat for tredje dagen i rad och vi borjar bli hostbleka. vi gillar Melbourne, det ar coolt och mysigt, men hittills har vi inte fatt ett varmt valkomnande. fick en liten Sverige-boost igar nar vi besokte Ikea. kanelbullar, kottbullar, Marabou och saltlakrits gjorde var dag. aven Billy saklart.

sitter pa ett cafe, har intagit en sen lunch och druckit vart dagliga kaffe. latte och long black. ska nog hitta ett konditori for att stilla sotsuget. det blir nog inte svart for det finns gott om fik har. shoppingen gillar vi starkt. forsoker klura ut hur Karin ska fa plats med allt i ryggsacken vid hemresan. som ar pa fredag! vi vet, bara 4 dagar kvar tillsammans. paminn oss inte.


 

konditori i St. Kilda. ska precis dela pa en Royal Delight. valdigt god och chokladig.



lite inspiration till pappa Per. dagsljus och gammalt blandas med nytt i ett av stadens shoppingcentrum.



Sandra hittade sitt framtida sovrum, forvanande nog pa Ikea.



hemskt! har spenderades manga timmar i formiddags. tur att vi har vara dagbocker som bra tidsfordriv.



hittade en harlig vintagebutik och provade manga kangor.


nu blir det efterratt och sedan tillbaka till hostlet for att handtvatta det sista. livet ar hart. ibland.

vi ses

/ Sandra och Karin



Kommentarer
Postat av: Birgitta

Vad sa jag om Melbourne vadret? :)

xxx

2011-02-28 @ 08:01:19
Postat av: Cicci

Ja vissa dagar blir bara pest men ni tar er allt ur detta. Hett vatten gör susen för dom äckliga små krypen. Tråkigt med regn men då kan man ju fika längre. Håll ut. Det ljusnar snart...:)

Kram

2011-02-28 @ 08:01:33
Postat av: Gerd

Åh vilket jobb ni har haft. Hoppas att odjuren har försvunnit nu. Vi vill inte ha hem dem i bagaget. Fick info om att lägga allt i frysboxen i 1 vecka . Jättesvårt att få bort om man väl fått in dem.. usch !! Snygga stövlar , ni har skaffat . puss

2011-03-01 @ 16:13:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0