i min bubbla


har rast i skolan. trakigt och kallt. varfor aircondition nar det ar 17 grader ute!?
idag kan jag inte koncentrera mig alls. tankarna gar till annat. jag har lite hemlangtan for tillfallet. Sydney ser faktiskt ut lite som Sverige nu med sina gula fallande lov, kyliga vindar, kalla mornar men med en varm hostsol.

tanker pa hur mycket jag vill krypa in i min nya pyamas och dricka varm choklad. men forst har jag min sista salsalektion ikvall. nu ar jag inte en nyborjare langre! det ska firar med utgang till Establishment med hela salsagruppen imorgon.

jag tanker pa midsommar. saknar den redan. ska anordna en midsommarfest har. trostar faktumet att det ar midvinter. har redan kopt sill under helgens vistelse pa ikea. sill, sangklader och kottbullar!tanker pa hur mycket jag saknar mina grannar..

vi ses

/ Sandra
Kommentarer
Postat av: Anonym

känns skönt att du fortfarande är lite svensk... hahasaknar dej, kram!

2012-05-07 @ 11:03:30
Postat av: Cicci

Längtar efter dig, speciellt när man läser detta. Undrar vad dom tycker om sill:-). kanske blir en succe.....Knappast. Ha det bra !

Kramar

2012-05-07 @ 15:32:52
Postat av: Carina

blir kul/intessant att höra vad dom tycker om sill, blir det svensk nubbe också? (kanske tycker dom bättre om sillen då he-he)

Kram!

2012-05-07 @ 19:58:07
Postat av: andy

hej sandri! saknar dig massor. har just kommit hem från budapest. berättade lite om dig då, för några klasskompisar. om min coola kompis i sydney, och att jag saknar henne, och att jag längtar tills vi ska se sin city 2. PUSS O KRAM!!!!!

2012-05-12 @ 21:47:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0